Procés d’admissió

1. Sol·licitud de cita

Totes les famílies interessades a l’escola poden demanar cita a través del formulari o telefonant-nos al 93 589 84 85 de dilluns a divendres de 9:00 h a 17:30 h

2. Visita al col·legi

Quan fem la visita al col·legi, presentem de forma completa el projecte educatiu i els aspectes curriculars i docents. És el millor moment per a resoldre qualsevol dubte.

3. Admissió

Per completar el procés d’admissió s’haurà d’emplenar la fulla d’admissió i lliurar tota la documentació obligatòria per a la matrícula.

Catàleg

Amb un programa educatiu des d’Educació Infantil per a nens de 0 a 5 anys, Agora Patufet Infant School té com a objectiu brindar una educació integral als seus alumnes, mitjançant activitats que els estimulin, ja que la felicitat i la motivació són punts clau en l’aprenentatge.

Descarrega el catàleg

Tarifes

Podeu consultar tots els serveis disponibles d’Agora Patufet Infant School i les tarifes per a l’any 2019-2020: preus de matrícula, mensualitat, menjador, ampliació horària, activitats extraescolars…

Descarregar tarifes

Uniformes

La venda d’uniformes es realitza a la botiga situada a Agora Sant Cugat International School i poden adquirir-se a través de la secretària de Agora Patufet. A més, l’escola facilita tots els materials didàctics per a major comoditat de les famílies.

Veure uniformes

Fitxa d’admissió

Un cop superats els requisits d’admissió, es procedeix a completar el full d’admissions, document imprescindible per a matricular l’alumne, així com la recepció de tota la documentació obligatòria.

Document d'admissió

Sol·licita una visita

Si el que vols és treballar amb nosaltres fes clic aquí

Dónde estamos

Carrer de Sant Jordi, 22, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Telf: 93 589 84 85

Aviso Legal