Alumnes

Els alumnes són la raó de ser d’Agora Patufet Infant School, el nucli pel qual dia a dia treballem, eduquem, ens emocionem… Perquè el nostre objectiu es basa en el desenvolupament dels nostres estudiants com a persones preparades per afrontar el món real.

A la nostra escola infantil oferim una educació de qualitat, que té en compte el desenvolupament acadèmic, és a dir, que els alumnes acabin la seva etapa en Educació Infantil havent après a crear rutines, a iniciar-se en la lecto-escriptura, en el pensament matemàtic… però també en el desenvolupament acadèmic, perquè en un futur es converteixin en autèntics ciutadans del món.

Per aconseguir la felicitat dels nostres alumnes i que assimilin els objectius d’aquesta etapa educativa a través del joc, les activitats i l’experimentació, comptem amb un professorat seleccionat, amb qualitats humanes i vocacionals, i un ampli sentit de la professionalitat, que ofereix una atenció personalitzada i potencia la motivació i estimulació de tots els alumnes.

Els alumnes d’Agora Patufet Infant School creixen en un entorn plurilingüe, en el qual estableixen les bases com a ciutadans globals, i que posteriorment podran desenvolupar al rigorós programa d’Agora Sant Cugat International School. Un ambient multilingüe que els permetrà consolidar el seu idioma matern, sobretot en els seus primers anys de vida, i que podran ampliar amb una autèntica immersió en anglès i l’aprenentatge de la llengua xinesa a partir dels 4 anys.

Aviso Legal