Professors

A Agora Patufet Infant School comptem amb un professorat seleccionat, amb qualitats humanes i vocacionals, i un ampli sentit de la professionalitat. Dia a dia, els professors transmeten la seva il·lusió i entusiasme als alumnes, aportant-los eines per a un correcte aprenentatge de la lectoescriptura i d’hàbits. Volem que els nostres alumnes tinguin garantida una bona adaptació a la societat en la qual han de viure, una positiva immersió en un món cada vegada més tecnològic: la societat de la informació i del coneixement, i per això comptem amb un equip de professors especialitzats.

Els nostres professors especialitzats estan en constant formació, per dedicar-se completament al desenvolupament i a l’aprenentatge de tots els alumnes d’Agora Patufet Infant School. Els professors són un equip humà que col·laboren entre si i que contínuament treballen per seguir aprenent i actualitzant-se, assistint a debats, taules rodones i cursos de formació, que els permeten conèixer els últims avenços en educació. Així mateix, compten amb el suport i la posada en comú de coneixements del professorat d’Agora Sant Cugat International School, fet que reforça l’equip humà del centre.

El paper dels professors d’Agora Patufet Infant School és fonamental per desenvolupar les capacitats dels alumnes, i d’ells depèn la felicitat i la motivació perquè aprenguin a explorar el món real. Un equip humà que treballa juntament amb les famílies, per així millorar el desenvolupament individual de cadascun dels estudiants. A través d’una atenció individualitzada, l’objectiu dels professors es basa a oferir eines perquè els nens puguin tenir un bon desenvolupament afectiu, emocional, crític i creatiu.

Aviso Legal